+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Investoni në shëndetin tuaj

Maraton Albania

Ultramaratona “Arteria e Arbrit”

-543Ditë -3Orë -36Minuta -40Sekonda

Regjistrohu Këtu

Regjistrimet për Ultramaratonën “Arteria e Arbrit” vazhdojnë.
Pagesa mund të kryhet në të gjitha degët e Bankës Kombëtare Tregtare (BKT).
Emri i Llogarisë: Shoqata Maraton Albania
Nr. Llogarisë: 505003586

Foto dhe Certifikata

Në datën 25 korrik, më shumë se 100 vrapues, të pasionuar pas natyrës, por edhe njerëz që duan të zbulojnë vendin me këmbët e tyre do të nisen nga Tirana për në Dibër të Madhe.

Spote Televizive ne RTSh Sport

Ultramaratona Arteria e Arbërit” e para e këtij lloji në sportin shqiptar. Falenderime për bashkëpunimin: 

Gazetar Sportiv : Defrim Methasani
Drejtor RTSH SPORT: Panajot Xhixho
Drejtor Marketingu: Eldon Kadisi

KUSH ËSHTË GATI TË VRAPOJË NË ULTRAMARATONË?

Ultramaratona Arteria e Arbrit

Partnerë dhe sponsor

Rreth “Maraton Albania”

 

Maraton Albania eshte themeluar ne vitin 2001 me iniciativen e nje grupi nismetar. Qëllimi dhe objekti i shoqates jane, bashkimi vullnetar  i  njerëzve  te thjeshte,  sportiste, persona fizike, juridike, intelektuale, specialiste te fushes  te sportit  qe jane te domosdoshem 

per ushtrimin e aktivitetit te shoqates per  zhvillimin e vrapimit  me  ecje,  ecje sportive, vrapim aerobik,  gjysem maratone, maraton e plote, ultra maratone, trialton, vrapim shpejtesie, i garave sportive, ediventimin e vlerave  sportive  në rrethet e Shqipërisë.

Qëllimi dhe misioni

Qellimi dhe misioni i shoqates MARATON ALBANIA eshte ndërgjegjësimi dhe aktivizimi në lëvizje sportive masive i një numri sa më të madh njerëzish .

Organizimi i shoqates

Shoqata ”MARATON ALBANIA’, është një shoqatë sportive, jo qeveritare, jofitimprurese, e cila gëzon liri dhe autonomi të veprimit në përputhje me Statutin dhe Programin e saj.

Anëtarët

Anetaret e kesaj shoqate kane marre pjese ne maratona te ndryshme te zhvilluara brenda dhe jashte Shqiperise. Anetaret e MARATON ALBANIA kane marre cmime te ndryshme sipas kategorive te garave ku kane qene pjesemarres.

Maraton albania

Synimi

Shoqata “Maraton Albania” ka si synim

  • Të zhvillojë konsulence teknike profesionale për përmirësimin e stërvitjes indiviuale të anëtarëve.
  • Të organizojë, të drejtoje e zhvilloje aktivitete sportive, në nivel vendor, kombëtar dhe ndërkombëtar.
  • Shoqata do të  promovojë interesat e anëtarëve të vet në Shqipëri dhe jashtë saj .
  • Te zhvilloje fushata ndërgjegjësimi dhe sensibilizimi. etj

Galeria

There are no upcoming events at this time