+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al
Maratona e natës 10km “Enkelana”

Maratona e natës 10km “Enkelana”

Maratona e natës 10 km “Enkelana” do të zhvillohet ne qytetin turistik të Pogradecit. Rruga është tërësisht e asfaltuar, do vrapohet brenda në qytet, shëtitorja nga qendra e qytetit drejt pjesës veriore, kthesa në hyrje të qytetit përshkruhet unaza, rreth rrotullimi ,...
Half Maratona e natës “Enkelana”

Half Maratona e natës “Enkelana”

Half maratona e natës do të zhvillohet në rrugën e re, shëtitoren e Pogradecit. Rruga kalon buzë liqenit të bukur të Pogradecit, me start fshati karakteristik dhe i vjetër “Lin” deri në qytetin e Pogradecit. Half maratona e natës në qytetin e Pogradecit, “Enkelana” do...