+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Certifikimi “Night Half Marathon Enkelana” nga World Athletics

Kemi kënaqeësinë që të ndajmë me ju Çertifikimin e “Night Half Marathon Enkelana” nga World Athletics, International Measuremet certificate, duke konfirmuar respektivisht të gjitha kushtet e një maratone Brënda standarteve të AIMS , “Association of International Marathons and Distance Races” .
Kjo ishte rezultat i një pune të vazhdueshme, për mëse gjashtë muaj e stafit drejtues të shoqatës “Maraton Albania” duke aplikuar me të gjithe dekumentacionin e nevojshëm dhe kaloi me sukses pranimin paraprak të shpalljes së half maratones “Enkelana” dhe tashmë dhe çertifikimin final të kësaj maratone.
Pa dashur të veçoj emra të cilët ka punuar me përkushtim natë e ditë për këtë rezultat mahnitës, dhe me modestinë më të madhe këte çertifikim ja dedikojmë të gjithë anëtarëve të shoqatës “Maraton Albania”, Stafit drejtues të Bashkisë Pogradec me punën dhe ndimesën e pa kurtsyer dhe dëshirën e madhe për t’i dhuruar qytetit turistik të bukur. Liqenit dhe luleve të Pogradecit një Night Half Maratonë Ndërkombëtare.

Certifikimi Half Marathon Enkelana REPORT POGRADEC-NIGHT HALF MARATHON ENKELANA