+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Maratona e natës 10 km “Enkelana” do të zhvillohet ne qytetin turistik të Pogradecit. Rruga është tërësisht e asfaltuar, do vrapohet brenda në qytet, shëtitorja nga qendra e qytetit drejt pjesës veriore, kthesa në hyrje të qytetit përshkruhet unaza, rreth rrotullimi , kthehemi majtas drejt rrugës nacionale. Do të vrapohet pa ndaluar deri në qendër të fshatit Drilon dhe kthimi drejt shëtitores.
Nga vrapuesit do të shijohen rrugët e pastra të qytetit, lulet e shumta të stinës, ajri i freskët i liqenit të Pogradecit, duke admiruar peisazhet e një natyre që flet me gjuhën e mrekullisë.

The night Marathon 10 km “Enkelana” will take place in the beautiful city of Pogradec. The road is paved and the run will take place inside the city from the city center to the north, roundabout, turning left towards the national road. It will run non-stop until we reach the center of Drilon village and return to the promenade.

Runners will enjoy the clean streets of the city, seasonal flowers, the fresh air of Pogradec Lake, admiring the landscapes of a wonderful nature.