+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Një falenderim i veçante shkon për të gjithë pjesën e padukshme pa të cilën do të ishte i pa mundur zhvillimi me sukses i kësaj ultramaratone gjigande për nga përmasat dhe karakteristikat e rrugëtimit të saj.
Klikoni linkun me poshte per te lexuar rreth tyre:

Falenderimet e Pjesemaresve ne mbeshtetje & Logjistike