+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Organizimi i shoqates

Shoqata ”MARATON ALBANIA’, është një shoqatë sportive, jo qeveritare, jofitimprurese, e cila gëzon liri dhe autonomi të veprimit në përputhje me Statutin dhe Programin e saj. MARATON ALBANIA është themeluar me vullnet e lirë nga një grup anëtarësh dhe ushtron veprimtarinë e saj në Tiranë dhe në të gjithë Shqipërinë.