+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Shoqata Maraton Albania organizon “Half maratonën e natës “Enkelana” dhe ajo 10km buzë liqenit të Pogradecit data 30 Korrik 2022”

Projekti Half Maratona dhe Maratona 10 km e natës “Enkelana” , 30 Korrik 2022 (Shqip)

Projekti Half Maratona dhe Maratona 10 km e natës “Enkelana” , 30 Korrik 2022 (Anglisht)

Kontaktet:

(+355) 0696066085

(+355) 0694043900

Email:

info@maratonalbania.al

dashamir.cali@maratonalbania.al