+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Investoni në shëndetin tuaj

Maraton Albania

-1451Ditë -18Orë -1Minuta -46Sekonda

Regjistrohu Këtu

Regjistrimet për “Half maratonën e natës “Enkelana” dhe ajo 10km buzë liqenit të Pogradecit data 30 Korrik 2022”.
Pagesa mund të kryhet në të gjitha degët e Bankës Kombëtare Tregtare (BKT).
Emri i Llogarisë: Shoqata Maraton Albania
Nr. Llogarisë: 505003586

Registration for “Half Marathon of the night” Enkelana “and 10km by the lake of Pogradec on July 30, 2022”.
Payment can be made at all branches of  Banka Kombëtare Tregtare (BKT).
Account Name: Shoqata Maraton Albania
Account Number: 505003586

 

Foto dhe Certifikata

Në datën 30 korrik 2022, në qytetin e Pogradecit do të zhvillohet Half Maratona e natës “Enkelana”. Pjesëmarrësit do të jenë nga të gjitha trevat shqiptare por dhe nga shtetet e ndryshme, të cilët kanë dëshirë të shijojnë turizmin e bukur që ofron qyteti i Pogradecit dhe fshatrat përreth tij.

On July 30, 2022, in the city of Pogradec, the Half Night Marathon “Enkelana” will take place. The participants will be from all Albanian territories but also from different countries, who want to enjoy the beautiful tourism offered by the city of Pogradec and the surrounding villages.

Spote Televizive ne RTSh Sport

Ultramaratona Arteria e Arbërit” e para e këtij lloji në sportin shqiptar. Falenderime për bashkëpunimin: 

Gazetar Sportiv : Defrim Methasani
Drejtor RTSH SPORT: Panajot Xhixho
Drejtor Marketingu: Eldon Kadisi

KUSH ËSHTË GATI TË VRAPOJË NË Half Maraton?

Half maratona nates “Enkelana” dhe ajo 10km buze liqenit te Pogradecit data 30 Korrik 2022

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

KUSH ËSHTË GATI TË VRAPOJË NË ULTRAMARATONË?

Ultramaratona Arteria e Arbrit

Partnerë dhe sponsor

Rreth “Maraton Albania”

 

Maraton Albania eshte themeluar ne vitin 2001 me iniciativen e nje grupi nismetar. Qëllimi dhe objekti i shoqates jane, bashkimi vullnetar  i  njerëzve  te thjeshte,  sportiste, persona fizike, juridike, intelektuale, specialiste te fushes  te sportit  qe jane te domosdoshem 

per ushtrimin e aktivitetit te shoqates per  zhvillimin e vrapimit  me  ecje,  ecje sportive, vrapim aerobik,  gjysem maratone, maraton e plote, ultra maratone, trialton, vrapim shpejtesie, i garave sportive, ediventimin e vlerave  sportive  në rrethet e Shqipërisë.

Qëllimi dhe misioni

Qellimi dhe misioni i shoqates MARATON ALBANIA eshte ndërgjegjësimi dhe aktivizimi në lëvizje sportive masive i një numri sa më të madh njerëzish .

Organizimi i shoqates

Shoqata ”MARATON ALBANIA’, është një shoqatë sportive, jo qeveritare, jofitimprurese, e cila gëzon liri dhe autonomi të veprimit në përputhje me Statutin dhe Programin e saj.

Anëtarët

Anetaret e kesaj shoqate kane marre pjese ne maratona te ndryshme te zhvilluara brenda dhe jashte Shqiperise. Anetaret e MARATON ALBANIA kane marre cmime te ndryshme sipas kategorive te garave ku kane qene pjesemarres.

Maraton albania

Synimi

Shoqata “Maraton Albania” ka si synim

  • Të zhvillojë konsulence teknike profesionale për përmirësimin e stërvitjes indiviuale të anëtarëve.
  • Të organizojë, të drejtoje e zhvilloje aktivitete sportive, në nivel vendor, kombëtar dhe ndërkombëtar.
  • Shoqata do të  promovojë interesat e anëtarëve të vet në Shqipëri dhe jashtë saj .
  • Te zhvilloje fushata ndërgjegjësimi dhe sensibilizimi. etj

Galeria

There are no upcoming events at this time