+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Presidenti i Repiblikes se Shqiperise, Z. Ilir Meta, ne eventin e dates 24/07/2020, i ka dhene shoqates “Maraton Albania”,
titullin “Naim Frasheri”. Kjo, ne forme mirenjohje, per kontributin e Maraton Albania, per bashkimin e qytetareve ne nje veprimtarite suksesshme sportive, kulturore dhe atdhetare. Gjithashtu per dhenien e mesazheve me rendesi te larte te edukates fizike,paqes, zhvilimit sportiv e bashkimit shoqeror.