+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Ne emrin e anetareve te shoqates “Maraton Albania” te ftuarve nga trevat Shqiptare jashte kufirit , Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut , Greqia , Shqiptareve te ardhur nga Amerika, Anglia, Gjermania etj.  gjej rastin te pershendesim, te gjtha strukturat drejtuese te Policise Shtetit ,Departamentin e Rendit & Sigurise publike, Kufirit & Migracionit, Departamentin e Policise Kriminale etj. te gjithe punonjesit e saj, per perkrahjen dhe gadishmerine e treguar per mbarevajtjen dhe realizimin me sukses te Ultramaratones se Pare te ketij lloji ne vendin tone “Arteria e Arbrit” , 258  Km.

Ulramaratona “Arteria e Arbrit ” , lidhi nepermjet rruge kalimeve kembesore antike dhe historike te “Arbrit” ,  Tiranen – Dibren e Madhe  dhe Shkupin duke e bere kete organizim unikal per nga lloji me te bukur …

Kjo u realizua vetem me kujdesin dhe interesimin tuaj ….

Edhe nje here Faleminderit, ju jemi mirenjohes!

Shoqata “Maraton Albania”