+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al

Regjistrimet për Ultramaratonën “Arteria e Arbrit” vazhdojnë.
Kujtojmë të gjithë anëtarët e shoqatës “Maraton Albania” të bëjnë konfirmimin e pjesëmarjes. Tarifa e regjistrimit për të marë pjesë në këtë aktivitet është; për anëtarët e shoqatës 3000 lekë për të tjerët jo anëtarë të shoqatës, 5000 lekë, konfirmimet për marjen pjesë në aktivitet, pagesën e kryer, dhe për cdo informacion tjetër na i dërgoni në adresën e Email: info@maratonalbania.al
Pagesa mund të kryhet në të gjitha degët e Bankës Kombëtare Tregtare (BKT).
Emri i Llogarisë: Shoqata Maraton Albania,
Nr. Llogarisë: 505003586;
Jeni të mirëpritur, mund të na kontaktoni në këto dy numra telefoni 0696066085 dhe 0694043900