+355 69 6066 085 info@maratonalbania.al
Fjala e Hapjes së Ultramaratonës

Fjala e Hapjes së Ultramaratonës

⁃ Të dashur pjesëmarrës mes nesh sot është nderi I  shoqatës sonë mjeshtri 84 vjeçar i vrapimeve në natyrë z. Nexhat Xhemalçe. E ftoj të pershëndesi! ⁃ Maratona jonë ka dashamirësinë dhe mbështetjen e komunitetit Tiranas dhe atij Dibran, do të ftoj për të përshëndetur...